Pentru înscrierea în Uniunea Profesorilor de Informatica din România vă rugăm să completaţi formularul de aici.

Cotizația pentru anul 2023 este de 100 RON/an.

Plata cotizaţiei şi/sau sponsorizările se fac în următorul cont:

Asociatia U.P.I.R.
RO 03 BTRL 0010 1205 U00031XX
Banca Transilvania Alba Iulia

Contribuţia dvs. va folosi pentru sprijinul performanţei, perfecţionare, îmbunătăţire curricula, proiecte pentru digitalizare in scoli etc.

Puteţi descărca documentul pentru depunere la ghișeu, aici.
Vă oferim și varianta de depunere online aici. (Save link as... pentru descărcarea documentului).
UPIR și Bitdefender susțin participarea României la Olimpiada Internațională de Inteligență Artificială care va avea loc în Bulgaria. 
IOAI

Participare cu succes la competiția "Cisco European CyberCup" cu un numar de 648 elevi și profesori înscriși pe platforma Skills for All.

România (UPIR Academy) are locul 6 din 447 academii participante din Europa!

Skills

Suntem bucuroși să anunțăm că Uniunea Profesorilor de Informatica din Romania - UPIR și Universitatea POLITEHNICA din București lansează campania de pregătire a elevilor de liceu interesați în studiul rețelelor de calculatoare (și nu numai) pe platforma gratuită din programul Cisco Networking Academy. Elevii vor fi instruiți de specialiști instructori din Universitatea Politehnica București pe parcursul a cca. 3 luni, începând din 14 septembrie, în fiecare joi de la ora 18:00.

Curs retele

Curs de Învățare automată, limbaj Python organizat de CCD Brăila în colaborarea cu Asociația Română pentru Inteligența artificială și UPIR.

ML